סלט תרד

סלט תרד

חומרים נחוצים למתכון זה:

חבילה אחת של עלי תרד טריים ושטופים היטב (בתרד יש המון חול)
חופן תותים
7 פרוסות תפוח מיובש
50 גרם אגוזי מלך לא קלויים קצוצים גס
רוטב
4\1 כוס שמו זית
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות דבש
כפית חרדל .

אופן ההכנה:
אחרי ששוטפים את עלי התרד יש לתת להם להתייבש מעט.
בינתיים חותכים את פרוסות התפוח המיובש לרבעים, את התותים חותכים לפרוסות.
מערבבים את התרד עם התפוחים והתותים, מפזרים מלמעלה את האגוזים ויוצקים על הכל את הרוטב.
רוטב: להכניס הכול לצנצנת ולערבב או להשתמש במעבד מזון עם להב מתכת.
יש להכניס את כל הפרודוקטים פרט לשמן. מפעילים עד שכל החומרים מתאחדים ומוסיפים את השמן בזילוף איטי עד שמתקבל מרקם משי.

פורסם ע"י יונית ג.