סלט תרד
חומרים נחוצים למתכון זה:
חבילה אחת של עלי תרד טריים ושטופים היטב (בתרד יש המון חול)
חופן תותים
7 פרוסות תפוח מיובש
50 גרם אגוזי מלך לא קלויים קצוצים גס
רוטב
4\1 כוס שמו זית
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות דבש
כפית חרדל .
אופן ההכנה:
אחרי ששוטפים את עלי התרד יש לתת להם להתייבש מעט.
בינתיים חותכים את פרוסות התפוח המיובש לרבעים, את התותים חותכים לפרוסות.
מערבבים את התרד עם התפוחים והתותים, מפזרים מלמעלה את האגוזים ויוצקים על הכל את הרוטב.
רוטב: להכניס הכול לצנצנת ולערבב או להשתמש במעבד מזון עם להב מתכת.
יש להכניס את כל הפרודוקטים פרט לשמן. מפעילים עד שכל החומרים מתאחדים ומוסיפים את השמן בזילוף איטי עד שמתקבל מרקם משי.
פורסם ע”י יונית ג.
מידע נוסף על ילדים

עיתון בית ספרי – התלמדים כותבים
בכל בית ספר המכבד את עצמו יש עיתון בית ספרי. מטרת…

ספיידרמן: אין דרך הביתה
החושים שלנו מתחילים לדעוך! ספיידרמן: אין דרך הביתה מבטיח לתת לנו…

משחקי מרוץ – נוהגים בבטיחות
משחקי מרוץ אינם חייבים להיות השייכים רק למרוץ מכוניות, הם יכולים…
כתבות נוספות על משפחה

הריון ולידה – טיפים שימושיים
כמעט כל אישה חולמת הרבה ומחכה לחוויה הגדולה של הריון ולידה…

האם ילדכם צריך טיפול פסיכולוגי
אחת הדילמות הקשות שהיו להורים עד לפני 2-3 עשורים, היא איך…

כיצד בונים קשר זוגי?
בחיי הנישואין, טבעי הדבר שקיימות אי-הבנות בין בני הזוג. כיצד נשתף…