המדריך להפקת חתונה מוצלחת
אירוע החתונה הוא יום מאושר ומיוחד לכלה, לחתן לכל המשפחה והחברים. זהו אירוע החוגג את האהבה של בני הזוג והפיכתם לשותפים לחיים בפני כל העולם. לרוב, הכלה חולמת על היום הזה מאז שהייתה ילדה קטנה, היא כבר רואה ברוחה את עצמה בשמלת כלה צועדת לעבר החופה, אך הפקה של אירוע חתונה אינו פשוט כמו שרבים חושבים. מומלץ להיעזר בחברת הפקה מקצועית ומנוסה על מנת להגשים את החלום של הזוג המאושר.
בחירת מועד החתונה
השלב הראשון לאחר הצעת הנישואין הוא בחירת מועד לאירוע. כאן יש אופציות רבות: אירוע קיץ, אירוע חורף, אירוע צהריים או ערב. יש זוגות המעדיפים אירוע קייצי כי האופציות מבחינת המיקום הן רבות יותר. חודשי הקיץ המומלצים הם סוף אפריל, מאי, יוני, סוף ספטמבר ואוקטובר. בחודשים אלה מזג האוויר נעים ולרוב אין סיכוי לשרב. מבחינת שעות האירוע יש אפשרות לקיים את החתונה ביום שישי בצהריים ליצירת אווירת קז’ואל או ללכת על המסורת ולקיים את החתונה בשעות הערב.
מן הצד השני עומדת האופציה של אירוע חורף, מחודשים נובמבר עד מרץ. בתקופה זו מומלץ לערות את החתונה בשעות הערב במקום המשדר חמימות.
המקום המושלם לחתונה
אין דבר כזה מקום מושלם, כל אחד והטעם וההעדפות שלו. במקרה זה מפיק אירוע ידע להתאים את המקום לאופי הזוג ולאופי האירוע.
האופציות היום הן רבות, ניתן לקיים את האירוע בגן מקסים עם נוף לשדות, אולם מודרני עם נגיעות תעשייתיות או לקיים את האירוע בטבע, כלומר, בחוף הים, בפרדה, ביקב או בשמורת טבע. המקום חייב לשקף את אופי החתן והכלה על מנת לגרום להם הרגשה שחתונת חלומותיהם אכן מתגשמת.
עיצוב חתונה
עם בחירת המקום לחתונה , חובה לבחור במעצב אירועים אשר ידע לעצב את האירוע לפי טעמכם ולפי תקציבכם. גם במקרה זה, מומלץ מאוד לעבוד עם מפיק אירועים אשר ידריך אתכם ויקשר בין הרצונות שלכם, הטען שלכם ומעצב ועבודתו. העיצוב חשוב באותה מידה כמו שחשוב האולם או הגן בו מתקיימת החתונה.
בחירת תפריט
הארוחה היא חלק חשוב מאוד מאירוע החתונה. לאירוע צהריים בקיץ מומלץ לבחור במנות קלילות של דגים, בשרים על האש, הרבה ירקות ופירות. לאירוע ערב בקיץ עדיף גם כן להתמקד בשרים ודגים על האש, סלטים מעניינם וקינוחים מפתים.
במידה והחתונה מתקיימת בחורף, מנות כמו תבשילי בשר מהבילים, מרקים סמיכים ובשרים ממולאים יתאימו מאוד וייצרו אווירה חמימה באולם עם ריחות מדהימים . תמיד חשוב לבחור מנות אשר האורחים יאהבו ולא להתמקד בטעם של החתן והכלה בלבד. כך שבמידה והכלה צמחונית, עליה בכל זאת לבחור מנות בשריות על מנת לא לאכזב את האורחים.
צלם ותקליטן לחתונה
שני אנשי צוות חשובים מאוד בחתונה הם הצל והתקליטן. במידה והזוג עובד עם מפיק מקצועי, הוא יציע להם את הצלם המקצועי ביותר והתקליטן המוצלח ביותר להם. כאשר האירוע הוא מעל ל 250 אורחים עדיף לעבוד עם שני צלמי סטילס וצלם וידאו אחד. עם התקליטן יש לערוך פגישת היכרות ראשונית ופגישות נוספות על מנת להחליט על השירים ולוודא שהוא קשוב אילכם ושיהיה מחובר לקהל במהלך מסיבת הריקודים.
חתונה של פעם בחיים אפשרית רק עם אנשי השירות הטובים ביותר. זה מבטיח שהתוצאה בפועל תהיה תואמת לתכנון המקדים. לאחר שהושלמו כל הפרטים העיקריים, ולאחר ששמלת הכלה נבחרה כל מה שניתן לעשות זה להגיע לאירוע, להתרגש וליהנות.
פורסם ע”י אבינועם
מצאת שגיאה בעמוד זה? יש לכתוב תגובה בתחתית העמוד זה!