רולדה מתוקה לפורים
מרכיבים:
350 גרם קמח תופח
200 גרם מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה
1 קופסא רחת לוקום למלית
1 כוס סוכר לבן למלית
1 כפית קינמון טחון למלית או לפי הטעם
1 כף גרידת קליפת לימון
אבקת סוכר לזרייה מעל לרולדות האפויות
אופן ההכנה:
מכינים בצק מקמח, מרגרינה והשמנת החמוצה ולהכניס למקרר למשך חצי שעה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מחלקים את הבצק לשניים או שלושה כדורים ומרדדים כל כדור בעובי של כחצי סנטימטר. מתכונים לעוגות שכולם אוהבים. להניח על כל שלושת העלים תערובת המלית ולשים לאורך המלית חתיכות קטנות של רחת הלוקום. לגלגל כל עלה בצורה של לרולדה , לסמן בעזרת סכין חיתוך חריצים. אין צורך להבריש את הרולדות ויש להניח אותן בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ולאפות בחום בינוני במשך 30 דקות. הבצק צריך להיראות לבנבן, מוזהב קלות.
לאחר הצנון של הרולדות לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
פורסם ע”י אריאלה ל.
מידע נוסף על ילדים

ספיידרמן: אין דרך הביתה
החושים שלנו מתחילים לדעוך! ספיידרמן: אין דרך הביתה מבטיח לתת לנו…

משחקי מרוץ – נוהגים בבטיחות
משחקי מרוץ אינם חייבים להיות השייכים רק למרוץ מכוניות, הם יכולים…

פאזלים מכל מיני סוגים
איך אהבנו לשחק בפאזל, להרכיב צורה לצורה וצבע לצבע שיצור לנו…
כתבות נוספות על משפחה

צילום משפחה – איך להנציח רגעים משפחתיים
בכל משפחה יש לפחות אלבום משפחתי אחד; בדרך כלל יש עשרות…

נשיקה צרפתית
הנשיקה קשורה בדרך כלל לאהבה אבל לא רק. נשים וגברים כאחד,…

כיצד בונים קשר זוגי?
בחיי הנישואין, טבעי הדבר שקיימות אי-הבנות בין בני הזוג. כיצד נשתף…