רולדה מתוקה לפורים
 מרכיבים:
מרכיבים:
 350 גרם קמח תופח
 200 גרם מרגרינה
 1 גביע שמנת חמוצה
 1 קופסא    רחת לוקום למלית
 1 כוס סוכר לבן למלית
 1 כפית קינמון טחון למלית או לפי הטעם
 1 כף גרידת קליפת לימון
 אבקת סוכר לזרייה מעל לרולדות האפויות
אופן ההכנה:
 מכינים בצק מקמח, מרגרינה והשמנת החמוצה ולהכניס למקרר למשך חצי שעה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מחלקים את הבצק לשניים או שלושה כדורים ומרדדים כל כדור בעובי של כחצי סנטימטר. מתכונים לעוגות שכולם אוהבים. להניח על  כל שלושת העלים תערובת המלית ולשים לאורך המלית חתיכות קטנות של רחת הלוקום. לגלגל כל עלה בצורה של לרולדה , לסמן בעזרת סכין חיתוך חריצים. אין צורך להבריש את הרולדות ויש להניח אותן בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ולאפות בחום בינוני במשך 30 דקות. הבצק צריך להיראות לבנבן, מוזהב קלות.
  לאחר הצנון של הרולדות לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
פורסם ע”י אריאלה ל.
מידע נוסף על ילדים
 
											
				
			האם אנו מוכנים לכיתה א’ ?
החופש הגדול שבין גן חובה לכיתה א’ , איזו התרגשות להורים…
 
											
				
			משחקי אקשן
משחקי אקשן הם משחקים לאוהבי רעש, זריזות וקריאה מהירה של סיטואציה…
 
											
				
			ספיידרמן: אין דרך הביתה
החושים שלנו מתחילים לדעוך! ספיידרמן: אין דרך הביתה מבטיח לתת לנו…
כתבות נוספות על משפחה
 
											
				
			חלוקת רכוש בעקבות גירושין
ברגע שבני הזוג לא מסתדרים אחד עם השני הם חייבים לעבור…
 
											
				
			חלב אם – הכי טוב אפשרי
הנקה היא הדרך הטבעית שבה מזינים את אלה שאך נולדו במשפחת…
 
											
				
			התאמה זוגית על פי היהדות
במדרשת בראשית רבה (פרשת ס”ח) מובאת פרשיה העוסקת בעניין ההתאמה האלוקית…