רולדה מתוקה לפורים
מרכיבים:
350 גרם קמח תופח
200 גרם מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה
1 קופסא רחת לוקום למלית
1 כוס סוכר לבן למלית
1 כפית קינמון טחון למלית או לפי הטעם
1 כף גרידת קליפת לימון
אבקת סוכר לזרייה מעל לרולדות האפויות
אופן ההכנה:
מכינים בצק מקמח, מרגרינה והשמנת החמוצה ולהכניס למקרר למשך חצי שעה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מחלקים את הבצק לשניים או שלושה כדורים ומרדדים כל כדור בעובי של כחצי סנטימטר. מתכונים לעוגות שכולם אוהבים. להניח על כל שלושת העלים תערובת המלית ולשים לאורך המלית חתיכות קטנות של רחת הלוקום. לגלגל כל עלה בצורה של לרולדה , לסמן בעזרת סכין חיתוך חריצים. אין צורך להבריש את הרולדות ויש להניח אותן בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ולאפות בחום בינוני במשך 30 דקות. הבצק צריך להיראות לבנבן, מוזהב קלות.
לאחר הצנון של הרולדות לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
פורסם ע”י אריאלה ל.
מידע נוסף על ילדים

האם אנו מוכנים לכיתה א’ ?
החופש הגדול שבין גן חובה לכיתה א’ , איזו התרגשות להורים…

משחקי בישול לא רק לבנות
נכון שבנות אוהבות מאד לבשל ולהתעסק בכל אשר קושר אותן לעולם…

בגדי ילדים – לקנות את מה שהילדים אוהבים
כאשר מדברים על בגדי ילדים נכון שבמהלך השבוע אנו מעדיפות שילדינו…
כתבות נוספות על משפחה

האמת על יחסי מין בגיל השלישי
יש הרבה אנשים שבגיל הזהב כבר לא מקיימים יחסי מין. עובדתית…

הכתובה וכל מה שקשור אליה
הכתובה היא שטר התחייבות שכותב הבעל לאשתו ביום נישואיהם ובו הוא…

הריון – מסע ליצירת חיים
בזמן הריון הגוף עובר שינויים פנימיים וחיצוניים. הריון תקין נמשך 39…