רולדה מתוקה לפורים
מרכיבים:
350 גרם קמח תופח
200 גרם מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה
1 קופסא רחת לוקום למלית
1 כוס סוכר לבן למלית
1 כפית קינמון טחון למלית או לפי הטעם
1 כף גרידת קליפת לימון
אבקת סוכר לזרייה מעל לרולדות האפויות
אופן ההכנה:
מכינים בצק מקמח, מרגרינה והשמנת החמוצה ולהכניס למקרר למשך חצי שעה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מחלקים את הבצק לשניים או שלושה כדורים ומרדדים כל כדור בעובי של כחצי סנטימטר. מתכונים לעוגות שכולם אוהבים. להניח על כל שלושת העלים תערובת המלית ולשים לאורך המלית חתיכות קטנות של רחת הלוקום. לגלגל כל עלה בצורה של לרולדה , לסמן בעזרת סכין חיתוך חריצים. אין צורך להבריש את הרולדות ויש להניח אותן בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ולאפות בחום בינוני במשך 30 דקות. הבצק צריך להיראות לבנבן, מוזהב קלות.
לאחר הצנון של הרולדות לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
פורסם ע”י אריאלה ל.
מידע נוסף על ילדים
הזמנות ליום הולדת בעידן האינטרנט, אונליין ובחינם
יום ההולדת מתקרב, וההתרגשות גדולה. כבר אלפי שנים במאות תרבויות ברחבי…
בגדי ילדים – לקנות את מה שהילדים אוהבים
כאשר מדברים על בגדי ילדים נכון שבמהלך השבוע אנו מעדיפות שילדינו…
קייטנות – בייביסיטר לחופש הגדול
ימי החופש הגדול מתקרבים בצעדי ענק ואיתם מגיעה השאלה מה עושים…
כתבות נוספות על משפחה
קשיי כניסה להריון – האם צריך טיפול פסיכולוגי
מומחים רבים בתחום המתייחסים לקשיים להיכנס להריון מציינים את אותם גורמים…
צילום הריון – מי רוצה להצטלם
מקצועות האמנות כגון פיסול, ציור, צילום ודומיהם, מיוחדים בכך שהם מאפשרים…
10 טיפים על איך לשרוד באתרי הכרויות
היכרויות ברשת בטוחות בדיוק כמו היכרויות מחוצה לה. במידה ומקפידים על…