דברים שלא ידעתם על מאכלי ים

דברים שלא ידעתם על מאכלי יםבניגוד לסוגים אחרים של חלבון הבשר, אנשים לעיתים קרובות מודאגים באמת על אופן טריים ופירות ים שלהם. עם בשר, עוף או חזיר, רוב האנשים לא לשים הרבה מחשבה לתוך כמה בשר טרי כי הוא עוד לא פג. זאת משום שרוב בשרים לשמור הרבה טעם כל כך הרבה אנשים לא יכולים להגיד איך זה באמת טרי. מאכלי ים, אולם הוא בכלל עניין אחר, וכמעט כל מי יאכל את זה רוצה לוודא שזה טריים ככל האפשר. כדי לספר איך טריים ופירות ים שלך אתה צריך להסתכל על מאכלי ים באלסקה מסיק העונות תרשים, מה שהופך אותו קל להבין מה הזמן של השנה הוא הנכון עבור סוגים מסוימים של פירות ים.
מאכלי ים באלסקה מסיק העונות תרשים עושה עבודה מצויינת של שבירת הכול כך שתוכל לראות בקלות כאשר סוגים מסוימים של דגים נקצרים. בדיוק כמו פירות וירקות נקטפים בקלות רבה יותר בעונות מסוימות, ולכן היא מאכלי ים.

כשאתה מסתכל על הטבלה, תוכל לדעת אם הדג שאתם אוכלים הוא טרי או לא. סוגים מסוימים של פירות ים צריך להיות טרי במיוחד, ולכן הם בדרך כלל לא נהרג אפילו עד שאתה עומד לאכול אותם. זה באמת תלוי איזה סוג של דגים אתה הולך לאכול, אבל כמה דגים נשלחים ישירות מסעדות או חנויות מכולת בזמן שהם עדיין בחיים. ראיתם בוודאי טנקים סרטנים במקומות שונים, כי לשמור אותם טריים, אבל סוגים רבים אחרים של פירות ים מוחזקים בחיים עד לרגע האחרון כדי להישאר טריים מדי.
לפעמים, אנשים מוכנים לאכול קפואים או משומרים דגים במקום ללכת עם דגים טריים נתפס. כי היא לא תמיד בחירה גרועה לעשות, וזה תמיד בטוח לאכול את זה סוג של דג השתמר באופן טבעי. רק לזכור שכמה מינים של דגים לשמר טעם הרבה יותר אם הם מוגשים טריים.

כדי ללמוד יותר על דגים כאשר הם טריים נתפס על כל המינים השונים ניתן במהירות במבט על מאכלי ים באלסקה מסיק העונות תרשים. התרשים רשימה של כל מינים שונים שמקורם באוקיינוס השקט, וזה מסביר את החודשים שבהם הם טריים ביותר. למרות שאתה יכול לראות כל סוג של דגים בתפריט במסעדה או שאתה יכול לראות, כי למכור לפי תאריך עדיין טוב במכולת, כי לא בהכרח אומר כי זו היתה העונה הטובה ביותר כדי לתפוס את הדגים. קח מבט מהיר על התרשים כדי להבין טוב יותר את זה.

פורסם ע”י מיכאלה פ.