עוגת קאפקייק

עוגת קאפקייקלא יודע על קאפקייק כמעט בכל מדינה יש את העוגה שלה ואפילו הטרמינולוגיה אף של העוגה הזו אולי שונה ממדינה אחת כדי מדינות אחרות. מילה פשוטה של העוגה: ספל ועוגה, כדי להבטיח את הצורה של העוגה כי היא נראית כמו כוס. אנשים גם דיווחו על כוס להשתמש בדרך של מדידה לחישוב מה מספר כוסות של סוכרים, כמה כוסות קמח וכן הלאה.

בואו נתחיל לעשות עוגות טעימות. אתה יכול לעשות את זה עם הילדים הקטנים שלך, במיוחד העוגה לקשט. יסוד מרכיבים להכנת עוגות שוקולד: 2 כוסות קמח, 2 כוסות סוכר, קיצור כוס, כוס חלב (אם אתם בדיאטה, אתה יכול להשתמש חלב דיאטה),
כוס מים, כפית אבקת אפייה, סודה לשתייה 1 כפית אבקת אפיה, 1 כפית מלח, 1 כפית תמצית וניל, 2 ביצים, 4 אונקיות נמס ממותק לאפייה שוקולד. בשלב ראשון, מכינים בתנור שלך עד שהטמפרטורה היא 350 מעלות. שנית, מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מיקסר במהירות נמוכה במשך 30 שניות הראשונות ואז להמשיך עם מהירות גבוהה במשך 3 דקות.
שלישית, למלא את כוס מוכנה אשר הושם עם שקיות נייר. אל תמלא עד מלא של הכוס כי העוגה הזו תקום. רק למלא עד של הגביע. רביעית, ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
ניתן להשתמש בקיסם כדי לבדוק אם היא אפויה לחלוטין על ידי הצבת קיסם במרכז העוגה ואז לראות אם הקיסם יוצא נקי ויבש. החמישית, תן קאפקייק אלה מגניב סביב 10 דקות ב מחבתות שלהם. השישית, להסיר את עוגות מחבתות ולתת לו לגמרי מגניב. מקשטים את החלק העליון של העוגה עם שוקולד לקשט כפור כמו הרצון שלך. אתה יכול לשים דמות מסרט מצויר על זה או לנחש שמות וכו ‘

אם ברצונך לעשות קאפקייקס אחרים עם מרכיבים שונים, אתה יכול להכין 1 כוס קמח, 1 כוס סוכר, כפית מלח, כפית תמצית שקדים, כפית קרם טרטר, 1 כפית של מיץ לימון, 2 כפות מים קרים ו 6 ביצים גדולות (חלמון בנפרד וביצים לבן). ראשית, לחמם את התנור עד 325 מעלות ולהכין תוחם הנייר זה מחבתות הקאפקייקס. שנית, ביצים מערבבים חלמון עם מים קרים ולאחר מכן נפרדים זה בקערה אחרת. שלישית, היכו ביצים לבן עד שהוא מקציף. הוסף קרם טרטר של צעד אחר צעד עד שהם נוקשים. מעבירים לקערה אחרת. ושוב, היכו חלמון ביצה עם המיקסר ומוסיפים סוכר עם צעד אחר צעד עד שהם מערבבים ביחד.
שופכים לתוך הקמח והמלח בהדרגה עד מערבבים את הקמח לחלוטין עם חלמון ביצה. הוסף תמצית שקדים ומיץ הלימון לתוך החלמונים ולאחר מכן לערבב את זה שוב. החמישית, ביצה לערבב חלמון הביצה בקערה את הלבנה לקערה ואז לערבב אותם יחד.
זה יהפוך עוגות ספוג. הגדר את התנור במהלך 20 עד 25 דקות. אתה יכול לנצל את הקיסם בשוק הגדול ביותר של העוגה כדי לוודא כי היא אפתה כל. השישית, מגניב אלה עוגות לפני שהחליט לשים אותם החוצה מן הסירים. אפשר לקשט עם עלים ברי אפרסק, תות ומנטה לחלק העליון של העוגה הזו.

פורסם ע”י מיכאלה פ.